Afbeelding
Twirlvereniging Imagination

Succes voor twirlsters van Twirlvereniging Imagination op Europees Kampioenschap

Sport

HELMOND Vier leden van de Helmondse twirlvereniging Imagination hebben op indrukwekkende wijze deelgenomen aan het Europees Kampioenschap Twirl, gehouden in Eindhoven. Samen met 132 andere twirlsters uit Nederland hebben zij gestreden om de felbegeerde titel van Europees Kampioen.

Lisanne van Stiphout, Larissa Tolle, Rozanna Tolle en Dafne van den Hurk vertegenwoordigden gezamenlijk het nationaal team en wisten een uitmuntende prestatie neer te zetten tijdens de competitie. Hun gezamenlijke inspanningen resulteerden in een prachtige show die het publiek betoverde.

Helaas moesten de twirlsters van Twirlvereniging Imagination het Franse team voor laten gaan en behaalden zij de zilveren medaille. Ondanks dit kleine verschil in score, zijn zij trots op hun prestatie en op de mogelijkheid om Nederland te vertegenwoordigen op dit prestigieuze internationale podium.

“We zijn ontzettend trots op de prestatie van onze twirlsters op het Europees Kampioenschap”, aldus Hans van den Broek, voorzitter van Twirlvereniging Imagination. “Hun toewijding, talent en harde werk hebben geleid tot een schitterende show, en we feliciteren hen van harte met het behalen van de zilveren medaille.”

Twirlvereniging Imagination kijkt met optimisme uit naar de toekomst en heeft nog plaats voor nieuw talent vanaf 4 jaar die houden van de veelzijdigheid in de sport.