Afbeelding

Vrijwilligers gezocht voor De Stiphoutse Vlooienmarkt

Algemeen

STIPHOUT Op zondag 2 juni vindt De Stiphoutse Vlooienmarkt weer plaats. Ook dit jaar weer op het terrein van Brainport Human Campus (Driessen HRM) aan de Vlamovenweg 2.

Afval bestaat niet!

Ook dit jaar gaan we voor duurzaamheid, re-use en recycle. Het is natuurlijk de bedoeling om heel veel mooie spullen op te halen én zoveel mogelijk te verkopen, zodat die producten een nieuwe eigenaar krijgen. Wat er overblijft ná afloop van de markt, daarvan zoeken eerst enkele goede doelen-organisaties bruikbare spullen uit. De laatste restjes worden vervolgens zoveel mogelijk gescheiden aangeleverd voor recycling onder het motto ‘Afval bestaat niet!’


Opbrengst voor de helft naar verenigingen

Vrijwilligers van Stiphoutse verenigingen leveren geld op! De helft van de totaalopbrengst van De Stiphoutse Vlooienmarkt gaat namelijk naar de verenigingen. Naar rato van het aantal uren dat vrijwilligers namens hun vereniging hebben meegeholpen wordt er een bijdrage aan de betreffende vereniging uitbetaald. Oftewel: zoek namens jouw vereniging zoveel mogelijk mensen en help mee om zo een mooie bijdrage op te halen!


Zowel voor vrijdag 31 mei, zaterdag 1 als zondag 2 juni hebben we mensen nodig: het opbouwen van het terrein (vrijdagavond), het ophalen van de spullen (zaterdagochtend), het sorteren van de verkoopwaar (zaterdagmiddag en zondagochtend vroeg), het verkopen zelf (zondag van 10:30-14:00 uur), het opruimen en afbouwen van het terrein (direct ná afloop van de verkoop). Ook voor het verspreiden van de flyers (2 á 3 weken voor het evenement) zoeken we hulp.

Aanmelden?
Dit kan via: info@destiphoutsevlooienmarkt.nl. Zet in het mailbericht jouw naam, telefoonnummer en voor welke vereniging je meehelpt. Ben je jonger dan 18 jaar, graag even ook jouw leeftijd vermelden.

Wij gaan er weer een supergeslaagde editie van maken!

Afbeelding