Afbeelding
Organisatie Buurtcamping Dierdonk

Buurtcamping Dierdonk 3.0

Algemeen

DIERDONK Het is 2024, langzaamaan gaan we richting de zomer en we kunnen wel zeggen dat het campingseizoen weer is geopend.

Ook dit jaar staat er voor jullie weer een leuke nieuwe editie van de Buurtcamping in Dierdonk op de planning. Dit jaar zal deze plaats vinden in het weekend van 28 tot en met 30 juni op het veld aan de Wildenborchlaan. En wat hebben we er zin in!

Inmiddels zijn we achter de schermen al druk bezig met de inrichting van het terrein, het aanvragen van de vergunning en uiteraard het plannen van leuke activiteiten. We hopen op een mooie opkomst van jong tot oud, groot en klein, iedereen is welkom! Woon je niet in Dierdonk, maar heb je wel een verbinding met de wijk doordat bijvoorbeeld je kinderen hier op school zitten, dan ben je ook van harte welkom. Sluit gezellig aan bij dit fantastische evenement! Woon je net in de wijk, dan is dit een ontzettend mooi evenement om kennis te maken met andere wijkbewoners.

We kunnen alvast verklappen dat op zaterdagmiddag, korfbal vereniging OEC weer een sportieve en erg leuke middag gaat verzorgen. Zij zijn inmiddels het derde jaar op rij sponsor en daar zijn wij enorm blij mee! Zoals voorgaande jaren zijn wij ook weer op zoek naar andere sponsoren voor de buurtcamping. Mocht je interesse hebben om ook iets als sponsor te doen? Neem dan contact met ons op via onze website onderaan dit schrijven. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom! Wil je iets betekenen voor de buurtcamping en ben je beschikbaar voor en/of tijdens het weekend, laat het ons weten!

Net als voorgaande jaren zullen er campingtickets en dagtickets beschikbaar zijn. Wil je kamperen of als daggast naar de camping komen? Boek dan snel je tickets! Kijk hiervoor op onze website: debuurtcamping.nl/campings/helmond-dierdonk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding