Afbeelding
Autodroom Helmond

Paasshow bij Autodroom Helmond

Algemeen

HELMOND Ben je op zoek naar een andere auto? Kom dan met Pasen naar Autodroom Helmond! Tweede paasdag (1 april) zijn ze geopend van 11.00 – 17.00 uur en je profiteert die dag van spectaculaire acties. 

Ruim assortiment

Bij Autodroom Helmond weet je zeker dat je tevreden wegrijdt. Met keuze uit ruim 250 occasions in de showroom én een 30-tal company cars, vind je precies de auto die je zoekt. Company cars zijn auto’s die bij Kia, Suzuki of importeurs gereden hebben en die maximaal één jaar oud zijn. Bijna nieuw dus! Ook deze auto’s zijn direct beschikbaar.

Leuke acties

Elke occasion die je bij Autodroom Helmond koopt, wordt standaard afgeleverd met 12 maanden garantie. Koop je je auto tijdens de paasshow, dan zijn er nog extra leuke acties. Zo profiteer je van extra paaskorting en scherpe inruildeals. 

Van zowel Kia als Suzuki staan demo’s klaar voor een proefrit in de auto die jij op het oog hebt. Daarnaast kun je direct de mogelijkheden van private lease, de financiering van de auto en/of de verzekering bespreken én regelen bij Autodroom Helmond. Sluit je een nieuwe BOVAG autoverzekering af, dan heb je recht op 100 euro cashback. Hier bovenop krijgt elke koper een cheque voor een Autodroom-diner voor 2 bij La Bocca Grande.

Voor ondernemers is het eveneens interessant op om tweede paasdag een bezoekje te brengen aan Autodroom Helmond. Er kan ter plaatse een calculatie voor je gedaan worden voor financial en operational lease. Alle leasecontracten zijn in eigen beheer van Autodroom, namelijk onder de noemer Brabant Autolease.

Autodroom Helmond

Bij Autodroom Helmond vind je alles onder één dak: VDNS Kia, VDNS Suzuki, Van den Nieuwenhuijzen Auto’s, Brabant Autolease, Autoschade Helmond en Car Cleaning Helmond. Je vindt Autodroom Helmond aan de Varenschut 21D. De openingstijden vind je op de website (www.autodroomhelmond.nl), de openingstijden op tweede paasdag zijn van 11.00 tot 17.00 uur. 

Vind de auto van je dromen bij Autodroom Helmond!