Afbeelding
Fiets4daagse De Peel

Fiets4Daagse De Peel Stiphout voor de 48ste keer van start!

Sport

STIPHOUT De Fiets4Daagse De Peel Stiphout gaat weer van start op 9 juli tot en met 12 juli 2024 vanaf Sportpark HAC (Helmondse Atletiek Club). Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en de dagelijkse fietstochten van 30, 45 en 60 km zijn al volledig in kaart gebracht. Deze fietstochten door Zuidoost-Brabant en de Peel brengen je langs prachtige landschappen en plaatsen met bezienswaardigheden zoals onder andere het Weverijmuseum in Geldrop, Bevrijdende Vleugels in Best en ZooBest. 

De Fiets4Daagse De Peel is echt genieten voor jong en oud. Onze sponsoren zorgen ervoor dat onze deelnemers dagelijks worden voorzien van een gezonde versnapering en/of flesje water. Dagelijks is er vanaf 15.30 uur live muziek en rond de klok van 17.00 uur een loterij. Als je minimaal 3 dagen gefietst hebt, kun je vrijdag 12 juli 2024 meedoen bij de verloting van een E-bike ter waarde van EUR 2.500,- (tegoedbon) geschonken door Henk van Rooij Fietsen Helmond.

Wij zijn dit jaar voornemens een (puzzel)fietstocht (20km) te organiseren voor onze jeugd van 8 tot en met 12 jaar (samen met ouders/grootouders) op donderdag 11 juli 2023 vanuit Stiphout en Dierdonk. Voor de winnaars van deze puzzeltocht zal er dan een loterij zijn met leuke prijzen. Zodra deze tocht definitief georganiseerd is, zullen wij dit publiceren.

De organisatie van de Fiets4Daagse De Peel met al zijn enthousiaste vrijwilligers zullen er alles aan doen om er een fantastisch evenement van te maken.

Voorinschrijven met korting via www.fiets4daagsedepeel.nl!

Wij zien je graag bij de 48ste Fiets4Daagse De Peel van 9 juli tot en met 12 juli 2024 bij HAC (Helmondse Atletiek Club) Stiphout!

Afbeelding