Afbeelding
Popkoor Brand New Voices

Popkoor Brand New Voices presenteert het Multi Brand Concert

Algemeen

BRANDEVOORT Popkoor Brand New Voices uit Helmond, Brandevoort, bestaat dit jaar 12,5 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom organiseert het koor op zaterdagavond 30 maart het Multi Brand Concert. Samen met hun muzikale vrienden van coverband Brandtastic en de swingende sambaband Brandeleros, eveneens afkomstig uit Brandevoort, maken zij er deze avond een afwisselend muzikaal feest van. In het najaar pakt het koor nog grootser uit met een Brand New Proms Concert in het Speelhuis in Helmond. Maar daarover later meer. 

Popkoor Brand New Voices is een gezellig gemengd koor, waar plezier in zingen voorop staat. Onder de bezielende leiding van Gerard de Graaf, hebben zij een uitgebreid repertoire opgebouwd. Er wordt zowel Nederlandse als Engelstalige popmuziek gezongen, van Acda en de Munnik tot Maroon 5, zowel vrolijke als ontroerende liedjes. 

Brandtastic is de Brandevoortse coverband, bestaande uit 10 fantastische muzikanten. Ze spelen onder andere pop, funk en rock uit de jaren zeventig tot nu. Brandtastic zal dan ook diverse leeftijdsgroepen aanspreken.

Wie sambaband Brandeleros al eens is tegengekomen tijdens carnaval of de Eindhovense marathon, weet dat deze groep garant staat voor een swingend, Braziliaans getint, kleurrijk feest. Op hun opzwepende klanken kun je eenvoudigweg niet stil blijven staan!

Het Multi Brand Concert vindt plaats op zaterdag 30 maart om 20.00 uur in het thuishonk van de muzikanten: het BrandPunt in Brandevoort. De entree is gratis!