Enkele wensen uit de actie
Enkele wensen uit de actie SMO De Koning

Wensen bewoners van opvanglocatie De Koning, SMO regio Helmond, in vervulling

Algemeen

HELMOND De wensen van de bewoners van opvanglocatie De Koning gaan in vervulling. Cindy, persoonlijk begeleider bij De Koning SMO regio Helmond, bedacht een wensenactie. Dromen mag. En nu komen die dromen uit. 


De Koning is een opvanglocatie voor zwerfjongeren, tienermoeders en een- of twee oudergezinnen. Deze mensen hebben veel tegenslagen in hun leven gehad. Hoe diep je ook zit, hoe zwaar het leven ook voor je is, je mag altijd blijven dromen en wensen. En soms komen die dromen uit.

“We hebben een wensactie bedacht voor de bewoners van De Koning. We hebben de vraag gesteld: ‘Waar droom je van, wat zou je echt graag een keer willen doen?’ Het leven kent namelijk niet alleen maar tegenslagen. Soms gebeuren er ook mooie dingen. Mensen brachten hun wens naar voren. Die wensen zijn heel divers, maar allemaal even bescheiden. Van een ontspannende strandwandeling tot een ritje in een sportauto, van een bezoekje aan een museum tot een professionele fotoshoot,” aldus Cindy, persoonlijk begeleider De Koning.

18 maart is door teamleider Linda van Rees bekend gemaakt dat alle ingevulde wensen in vervulling zullen gaan. Linda: “Wij vinden het fantastisch dat we niet één, maar ál deze wensen nu in vervulling kunnen laten gaan. De bewoners zijn ontzettend blij en dankbaar.”

De komende tijd gaat SMO aan de slag gaan met het uitvoeren van de wensen.