Afbeelding

Wie zien we dit jaar weer met de kindervakantieweek?

Algemeen

RIJPELBERG We duiken heel de week in de wereld van de media. Omdat iedereen nog aan elkaar moet wennen, starten we op maandag met een halve dag. Wanneer iedereen ‘s middags goed uitgerust aanwezig is, kan het avontuur beginnen. Op tv komen is toch een droom van ieder kind. Daarom gaan we onze eigen televisies knutselen.

Na een kleine kennismaking in de mediawereld kunnen we er vanaf dinsdag heel de week goed tegen aan. Vandaag gaan we dan ook proberen om echt in het nieuws te komen. Wat moet je hier allemaal voor doen en wat komt er allemaal bij kijken? Ook gaan we vandaag naar het bos.

Het leven van een mediapersoonlijkheid kan best vermoeiend zijn. Wat dacht je van alle pers die constant achter je aan komt en alles van je wilt weten. Daarom gaan we op woensdag proberen om een hele dag uit de media te blijven. En waar kan je dit het beste doen dan aan het water? Voor de oudere kinderen is het na deze dag ontspannen nog niet afgelopen. Zij mogen ‘s avonds terugkomen voor een spannend avondspel en een overnachting.

Inmiddels zijn we alweer bij de donderdag aangekomen. Vandaag gaan we verschillende oude televieprogramma’s in een nieuw jasje steken. We gaan vandaag ook vlogs maken voor ons eigen YouTubekanaal.

En zou de paparazzi ons kunnen vinden tijdens ons dagje weg op vrijdag?

Net als afgelopen jaar zijn de kosten voor de kindervakantieweek € 40. Voor dit geld krijg je een hele leuke week en mag je als aandenken het kindervakantieweek-shirt houden. Het is ook mogelijk om via Stichting Leergeld mee te doen. De inschrijving gaat digitaal: www.kvwrijpelberg.nl/inschrijvingen. De kindervakantieweek vindt plaats van 12 augustus tot en met 16 augustus. Per kind die u aanmeldt, verwachten wij dat u 1 dag mee helpt.