Het stadion was bij deze 100e derby volledig uitverkocht
Het stadion was bij deze 100e derby volledig uitverkocht Ad Klaasen

Mooie laatste thuiswedstrijd Helmond Sport

Sport

HELMOND Afgelopen vrijdag was de laatste thuiswedstrijd voor Helmond Sport voor dit seizoen. Ze speelden deze laatste tegen FC Eindhoven, de 100e derby! Het was een bijzondere avond met een speciaal programma. DJ Traa draaide als opwarmer en om 19.55 uur volgde een bijzondere opkomst: Engelsman Ian Chapman is namelijk op blote voeten vanuit Schiphol naar Helmond komen lopen, zijn tocht eindigde met deze opkomst. Hij legde de tocht af om geld in te zamelen voor voormalige militairen. In de rust vond de huldiging plaats van Helmond Sport O13 voor het behaalde kampioenschap.

Door: Wendy Lodewijk

Speciale shirts

De wedstrijd werd in een volledig uitverkocht stadion gespeeld in speciale ‘Lest we forget’-shirts ter nagedachtenis aan de 80-jarige bevrijding van Helmond. Deze shirts worden op dit moment geveild, check hiervoor de socialmediakanalen van Helmond Sport!

Wedstrijd

Eerder dit seizoen won Helmond Sport al van FC Eindhoven en dat gebeurde afgelopen vrijdag opnieuw! Wat een mooie bekroning op een bijzondere avond. Helaas geen play-offs meer omdat FC Emmen eveneens won, maar dat mocht de pret niet drukken.

Aankomende vrijdag speelt Helmond Sport de laatste wedstrijd van het seizoen in Leeuwarden tegen SC Cambuur.

Het stadion was bij deze 100e derby volledig uitverkocht