Afbeelding
Modelspoorclub Oost-Brabant

Open dag bij Modelspoorclub Oost-Brabant

Algemeen

HELMOND-OOST Op 24 maart houden wij open dag en dan staan de deuren van ons clublokaal voor iedereen open. In het kader van de ‘Landelijke Modelspoordagen’ worden door heel het land open dagen gehouden. Modelspoorclub Oost-Brabant opent de deuren op 24 maart van 11.00 uur tot 16.00 uur. Dan is jong en oud, pa en ma, opa en oma van harte welkom.

Heb je ook nog dozen op zolder staan? Of heb je nog het idee ooit eens te beginnen met de modelspoor-hobby? Of loop je tegen problemen aan met het digitaliseren van je baan? Of wil je gewoon even een zondagmiddag-verzetje? Dan is misschien onze open dag net dat wat je zoekt.

Wij hebben diverse banen. In ons clublokaal, bereikbaar via de zij-ingang van het Baken aan de Dasstraat, staan diverse banen opgesteld. Ook staan banen ‘opengeschroefd’, waar aan gewerkt wordt. Zo kun je een goede indruk krijgen van de modelspoor-hobby. Heb je vragen? Er lopen leden rond die je graag te woord staan.

Kinderen zijn juist ook van harte welkom. Speciaal voor hen hebben wij ons Speelpaleis ingericht. Een paleis waar kinderen naar hartenlust met treinen kunnen spelen. Er staat een houten modelbaan voor de kleinsten. Voor jeugdige bouwers hebben wij een C-trak baan. Ze kunnen daarmee zelf een eigen spoorbaan in elkaar zetten. Dan is er de jeugdbaan voor kinderen die het liefst een trein willen bedienen. En voor kinderen die graag machinist zouden willen zijn, hebben wij een rangeerbaan. De bedoeling is dat ze geheel zelfstandig een rangeeropdracht uitvoeren. Wordt de rangeerpuzzel tot een goed einde gebracht, dan is dat een diploma waard.

Verder kun je als liefhebber in ons winkeltje rondsnuffelen. En natuurlijk is er koffie en thee met iets lekkers te krijgen.

U bent van harte welkom.

Openingstijden: zondag 24 maart: 11.00 uur – 16.00 uur

Het Baken, ingang via de Dasstraat. 

Entree is gratis.

www.mscob.nl

Afbeelding
Afbeelding