Afbeelding
RKSV Mierlo-Hout

Strijd om het kampioenschap zondag 12 mei! RKSV Mierlo-Hout tegen SV Valkenswaard

Sport

MIERLO-HOUT: Op dit moment bevindt het Eerste Elftal zich in een ongekend spannende strijd om het kampioenschap in de Eerste Klasse. Met een kleine 2 punten voorsprong op SV Valkenswaard staat het vaandelteam bovenaan in de competitie, met nog slechts 3 wedstrijden te gaan! Mocht Mierlo-Hout 1 promoveren, dan is het de hoogst spelende club van Helmond ooit!

Op zondag 12 mei om 14.30 uur zal het Eerste Elftal van RKSV Mierlo-Hout het opnemen tegen SV Valkenswaard op Sportpark den Dries (Pastoor Heerkensdreef 6, Valkenswaard).
De club doet een dringende oproep aan iedereen om deze wedstrijd massaal bij te wonen in het blauw-wit.

Na de gezamenlijke promotie vorig jaar uit de Tweede Klasse, zijn beide teams dit jaar wederom aan elkaar verbonden in een strijd om de toppositie in de Eerste Klasse. Vorig seizoen kroonde SV Valkenswaard zich tot kampioen, terwijl Mierlo-Hout via de nacompetitie promoveerde. Dit seizoen hopen ze dat de rollen zijn omgedraaid, maar daar hebben ze de steun van jullie voor nodig! Ze nodigen iedereen uit om de teamgenoten, familie en vrienden op te trommelen en samen naar de wedstrijd te komen. “We willen benadrukken om geen vuurwerk mee te nemen, maar blauwe confetti-shooters zijn meer dan welkom! We kijken uit naar jullie aanwezigheid op zondag 12 mei in Valkenswaard. Laten we samen als één team achter onze mannen staan! We rekenen op je!”