Afbeelding
Nicole van de Rijt

Nieuwe activiteiten Stadstuin Helmond

Algemeen

BROUWHUIS Er zijn weer leuke activiteiten bij Stadstuin Helmond. Allereerst beginnen we met onze, het Betaal wat je kan-ontbijt. Met groot succes hebben wij de 2e editie van dit nieuwe project gedraaid op Koningsdag. Een mooie opkomst van verschillende mensen die heerlijk genoten hebben van onze huisgemaakte lekkernijen. Wij hebben 2 nieuwe datums geprikt voor de volgende edities van het Betaal wat je kan-ontbijt.

Door: Nicole van de Rijt en Denice verkooijen

De eerste valt op 12 mei met Moederdag en de 2e valt op 26 mei. Lijkt dit jou leuk? Je kan bij ons aanschuiven in een knusse, huiselijke sfeer om lekker te ontbijten met onze eigengemaakte (desem)broden en lekkernijen. Je betaalt alleen de thee en koffie en wat je voor het ontbijt wilt geven bepaal je helemaal zelf! Of je nou 5 cent kunt missen of meer, alles is prima en iedereen is welkom! En bij families die ingeschreven staan bij Stichting Leergeld en een familienummer hebben, mogen de kinderen gratis meedoen. De ouders betalen wel hun eigen drinken.

Boeremèrt in Brouwhuis: 19 mei staan we ook met ons kraampje om meer te vertellen over wat we allemaal doen voor de mensen in Helmond en omgeving. Ook met onze ambachtelijke producten en plantjes. Kom jij gezellig langs?

De Kidsclub gaat gezellig door in de zomer. In juni gaan we een zomerse salade maken. Lid worden is gratis en voor de activiteit betaal je een klein bedrag. En als je ingeschreven staat bij Stichting Leergeld en je hebt een familienummer, dan mag jouw kindje gratis meedoen. Kijk even op onze site voor meer info.

Wij zijn het goede doel van het Jan Linders Fonds van de Dijksestraat Helmond. Dit keer gaan we taartjes maken en verkopen deze op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei bij de AH/Jan Linders. Wij verkopen onze huisgemaakte taartjes in drie verschillende smaken: mokka, vanille en aardbei. Elk taartje dat wij verkopen, verdubbelt het Jan Linders fonds. Wil jij ons steunen? Kom dan langs op een van bovenstaande dagen bij Albert Heijn/Jan Linders aan de Dijksestraat. Je kunt ze ook al bestellen.

Plantjes: Er zijn weer moestuinplantjes voor in je moestuin of tuin.

Moestuin naar Tafel en Samen Eten-project op maandag en vrijdag.

Kijk voor meer info op stadstuinhelmond.nl, mail naar stichtingvriendenstadstuin@gmail.com of bel 06 – 17 43 64 58.