Afbeelding

The New Experience op de Velden in Veldhoven

Algemeen

VELDHOVEN Asperges op de Velden zal van 30 mei tot en met 16 juni plaatsvinden bij Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven. 

8e editie Asperges op de Velden

Asperges op de Velden is een inmiddels welbekend evenement in de regio waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top genieten van het witte goud in een unieke omgeving in de natuur. Drie weken lang verrijst midden in de velden van Aspergekwekerij Kelders in Veldhoven een stijlvol ingericht pop-up restaurant waar dagelijks culinaire lunches en diners worden bereid. Uiteraard met de vers gestoken asperges van het land gecombineerd met diverse Brabantse streekproducten. De locatie biedt een wijds uitzicht over het Kempische landgoed en beschikt over alle benodigde faciliteiten waaronder ruime, gratis parkeergelegenheid direct bij het restaurant. 

Helmondse topchef kookt op de velden

Dit jaar zal het pop-up restaurant drie dagen worden overgenomen door sterrenrestaurant De Rozario uit Helmond. Op 4, 5 en 6 juni zal het team van De Rozario onder leiding van topchef Jermain de scepter zwaaien. De kookstijl van chef Jermain de Rozario is verrassend en geïnspireerd op Azië, waarbij Indonesië een bijzonder plekje heeft. Maar de inspiratie komt ook uit Helmond en dan vooral uit de eigen groentetuin van Jermain. De Rozario en zijn team zullen asperges op diverse manieren laten proeven in hun menu. 

Helmondse Dinnershow Luxurious

Dinnershow Luxurious die normaal in Helmond plaatsvindt, verhuist voor The Summer Edition voor één keer naar Asperges op de Velden. Op 8 juni geniet je van een zinderende avond met een heerlijk menu en topentertainment.

Programma

Traditiegetrouw verzorgen Ralph Kroonenburg van Delicious at Home en Tommy Luyten van Tommy’s Keuken weer de lunch en het diner op de reguliere dagen.

Vrijdag 7 juni is het podium geheel aan sterrenrestaurant Eden uit Valkenswaard. Chef Herman Cooijmans werkt enkel met de meest verse producten, bereid met aandacht, passie en liefde. Gasten worden geprikkeld met uitgesproken smaken en een onmiskenbare presentatie van de gerechten.

Op 9 en 10 juni geniet je van de kookkunsten van Yuri Wiesen van Sterrenrestaurant Wiesen. Yuri is een ster in klassieke technieken en hij geeft herkenbare smaken punch met moderne inspiraties en subtiele twists. Met het thema L’Étoile de St Tropez begint Yuri aan zijn Frans charmeoffensief bij Asperges op de Velden. 

Op 31 mei word je de hele avond culinair in de watten gelegd door Restaurant Reverie uit Veldhoven terwijl DJ’s zorgen voor de beats! 

Op 11 juni is het podium voor het gerenommeerde Restaurant Crijns uit Bladel waar puur, eenvoud en ambacht hoog in het vaandel staan. Crijns is tevens winnaar van de FRITS Restaurant Verkiezing 2024!

Daarnaast kun je deze 8e editie niet alleen maar lunchen en dineren op onze unieke locatie, maar ook uiteenlopende events bezoeken zoals Lifestyle De Kempen, Culinair Cabaret, International Cultural Festival, Singles Night, Business & Bites. Of beleef een uitgelaten en feestelijke avond bij de duellerende piano’s van Mad Pianos, natuurlijk onder het genot van een heerlijk diner met de asperge in de hoofdrol.

Evenement op maat

Het pop-up restaurant is omringd door de vele aspergebedden en biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen. De locatie is qua opzet, sfeer en culinaire invulling volledig aan te passen naar ieders specifieke wensen. Betreft het een jubileum, zakelijke bijeenkomst, netwerk event, verjaardag, bruiloft of familiefeest? Wij denken altijd graag mee. 

www.aspergesopdevelden.nl

Jermain de Rozario