Afbeelding

Collega-winkeliers, doen jullie mee met de ‘Week van de Stenen winkel’?

Algemeen

HELMOND Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Evenementen, de lokale sportclub, de intocht van Sinterklaas of feestverlichting in jouw stad of dorp worden vaak gesponsord door lokale ondernemers. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. 

Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 13 tot en met 19 mei de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. In de Week van de Stenen Winkel doen lokale stenen winkels door heel Nederland en België iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. 

Maartje Vos van Aluwavu en Jeanette Hendriks van Tiendas Diferentes in Helmond hebben hun winkel aangemeld voor deze feestelijke week. “We proberen zo veel mogelijk collega’s enthousiast te maken voor deze week waarin we onze winkels extra in de spotlight kunnen zetten. Hoe meer winkels meedoen, hoe herkenbaarder de Week van de Stenen Winkel wordt voor de bezoekers van het centrum”, zegt Jeanette. “We krijgen ondersteuning van het Centrum Management die via de nieuwsbrief een oproep naar alle winkeliers in Helmond Centrum doet om aan te sluiten. En in de periode voor en tijdens de Week van de Stenen Winkel besteden ze er aandacht aan via de socialmediakanalen van Helmond Centrum”, aldus Maartje.

Op de website van de Week van de Stenen Winkel (weekvandestenenwinkel.com) kunnen deelnemende winkels een gratis promotiepakket downloaden en deze gebruiken als herkenbaar punt voor de bezoekers van het winkelgebied. “We doen via deze weg een oproep naar onze collega’s in heel Helmond. Meld je winkel aan en doe ook mee met deze week. Dan maken we er samen 1 groot feest van!”