Afbeelding
Jibb+

Gratis gezondheidscheck voor volwassenen in Helmond-Noord

Zorg

HELMOND-NOORD Op zoek naar een gratis gezondheidscheck en extra informatie over gezondheid en voeding? Meld je dan aan voor de Meet-, Weet- en Beweegbijeenkomst op vrijdag 23 februari. Alle deelnemers ontvangen een gezondheidsrapport inclusief een persoonlijk advies. Interesse? Aanmelden kan via de website www.jibbplus.nl/meet-weet-beweeg.

Vrijdag 23 februari

In het verleden zijn al meerdere succesvolle Meet-, Weet- & Beweegbijeenkomsten georganiseerd. De volgende editie is op vrijdag 23 februari bij Zorgplein Noorderlicht, Nieuwveld 97 in Helmond-Noord. De bijeenkomst vindt plaats in twee tijdsblokken van 10:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 14:30 uur. Het komende jaar bieden we ook in andere wijken Meet-, Weet- & Beweegbijeenkomsten aan. Laat gerust weten als je interesse hebt om later eens aan te sluiten.

Gezondheidsadvies op maat

Flo van de Waterlaat - de Haas, buurtsportcoach bij Jibb+: “Iedereen verlaat de check met een persoonlijk rapport en een advies op maat. Denk hierbij aan voedingstips, beweegadvies of een afspraak bij de podotherapeut. Tijdens eerdere edities was het leuk om te zien dat er onder de deelnemers meteen ervaringen werden gedeeld en tips werden uitgewisseld.” Er wordt onder meer gekeken naar handknijpkracht, conditie, BMI en voetafwikkeling. Hennie de Gooijer van KBO Bernadette zegt hierover: “Bij de KBO gaat het niet alleen om het meten van fysieke aspecten, maar vooral ook over de mentale gezondheid. Bij de vorige vitaliteitsdag van de KBO ontstonden vriendschappen aan de zogenaamde ‘Gezelligheidstafel’. Aan deze tafel wordt gesproken over levensvragen.” 

Vragen?

Wilt u meer informatie of bent u niet in de gelegenheid om via de website in te schrijven, neem dan gerust contact op met Flo van de Waterlaat - de Haas, buurtsportcoach bij Jibb+. Stuur een e-mail naar flodehaas@jibbplus.nl of bel naar 0492 – 347 071. Of neem contact op met Hennie de Gooijer, KBO Bernadette via 06 – 22 61 61 34.