Afbeelding
Jibb+

Gratis gezondheidscheck voor volwassenen in Helmond

Zorg

HELMOND Op zoek naar een gratis gezondheidscheck en extra informatie over gezondheid en voeding? Meld je dan aan voor de Meet, Weet en Beweeg-bijeenkomst op zaterdag 25 november. Alle deelnemers ontvangen een gezondheidsrapport, inclusief een persoonlijk advies. Interesse? Aanmelden kan via de website www.jibbplus.nl

Zaterdag 25 november

In het verleden zijn al meerdere succesvolle Meet, Weet & Beweeg-bijeenkomsten georganiseerd. De volgende editie is op zaterdag 25 november bij Medifit, Molenstraat 123 in de binnenstad van 13:30 tot 15:30 uur en van 16:00 tot 18:00 uur. Het komende jaar bieden we ook in andere wijken Meet, Weet & Beweeg-bijeenkomsten aan. Laat gerust weten als je interesse hebt om later eens aan te sluiten.

Gezondheidsadvies op maat

Flo van de Waterlaat - de Haas, buurtsportcoach bij Jibb+: “Iedereen verlaat de check met een persoonlijk rapport en een advies op maat. Denk hierbij aan voedingstips, beweegadvies of een afspraak bij de podotherapeut. Tijdens eerdere edities was het leuk om te zien dat er onder de deelnemers meteen ervaringen werden gedeeld en tips werden uitgewisseld.” Er wordt onder meer gekeken naar bloeddruk, conditie, BMI en voetafwikkeling. Hennie de Gooijer van KBO Bernadette zegt hierover: “Bij de KBO gaat het niet alleen om het meten van fysieke aspecten, maar vooral ook over de mentale gezondheid. Bij de vorige vitaliteitsdag van de KBO ontstonden vriendschappen aan de zogenaamde ‘Gezelligheidstafel’. Aan deze tafel wordt gesproken over levensvragen.”

Vragen?

Wilt u meer informatie of bent u niet in de gelegenheid om via de website in te schrijven, neem dan gerust contact op met Flo van de Waterlaat - de Haas, buurtsportcoach bij Jibb+. Stuur een e-mail naar flodehaas@jibbplus.nl of bel naar 0492 – 347 071, of neem contact op via Hennie de Gooijer, KBO Bernadette via 06 – 22 61 61 34.