Afbeelding
Reuma Actief de Peel

5-jarig jubileum Reuma Inn bij vereniging ReumaActief de Peel

Zorg

HELMOND/REGIO Reuma hebben is niet alleen het ziek zijn of voelen. Er komt bij het hebben van, veel meer kijken. De vereniging Reuma Actief de Peel is zich daarvan bewust en zijn om die reden in oktober 2018 gestart met ‘Reuma Inn’.

Elke eerste dinsdag van de maand is er een Reuma Inn op het terrein van het Elkerliek Ziekenhuis, Wesselmanlaan 25 te Helmond, in het bijgebouw (’de vergaderflat’). Allerlei onderwerpen waar reumapatiënten en of hun omgeving mee te maken krijgen, worden daarin behandeld. Bijvoorbeeld werk en gezondheid, financiën, hulpmiddelen en ga zo maar door. Iedereen is welkom; leden en niet-leden en de toegang is gratis. Het is afwisselend druk en we zien naast de trouwe bezoekers regelmatig nieuwe gezichten van belangstellenden, waarbij het onderwerp zeker goed bij hun wensen aansluit.

Voor dat onderwerp en de daarvoor uitgenodigde sprekers zijn gastvrouw/-heer en bestuursleden Bea Scheepers en Teun van den Bosch al 5 jaar verantwoordelijk. Deze jubilarissen hebben Reuma Inn opgezet en tot een grote aanwinst voor de hele regio gemaakt. Het bestuur van de vereniging Reuma Actief de Peel wil ze daarvoor hartelijk bedanken.

Wilt u ook eens bij een Reuma Inn bijwonen? 7 november om 20.00 uur is de eerstvolgende.                 

Onderwerp: Ontspanningsoefeningen in de praktijk

Gastspreker: Teun van den Bosch                          

Voor meer info zie www.reumadepeel.nl of mail naar Jongeren@reumadepeel.nl. Houd ook altijd de regionale kranten goed in de gaten voor de data van Reuma Inn.

Afbeelding