Links Nelly die een gewonnen prijs uitreikt aan een bewoonster
Links Nelly die een gewonnen prijs uitreikt aan een bewoonster Bewonerscommissie Rozenhof

Bewoners Rozenhof vieren alsnog 25-jarig bestaan

Zorg

HELMOND-OOST Afgelopen zondagmiddag 17 september was het feest in het seniorencomplex de Rozenhof in verband met het 25-jarig bestaan van het appartementencomplex. 

Hans Spierings: “Eigenlijk vieren we inmiddels het 26-jarig bestaan van de Rozenhof. Door de interne problemen die vorig jaar speelden, hebben we toen het vieren van het 25-jarig bestaan afgeblazen. Echter, een 25-jarig jubileum kun je niet zomaar voorbij laten gaan.” Woonpartners deelde deze mening en daarom werd gezamenlijk het besluit genomen om voor de bewoners alsnog een feestmiddag te organiseren in het kader van dit jubileum. En zo ontstond het idee voor een gezellige hapjesdansmiddag. “De naam zegt het al, naast de gebruikelijke drankjes kon men genieten van een aantal hapjes die geserveerd werden en er was volop de gelegenheid om te dansen op de muziek van Dubbel Trubbel,” 

Nelly van Veghel: “De opkomst was prima, een volle zaal zorgde voor een uitstekende sfeer. 

Er werd volop meegedaan en er werd veel gedanst. Dit was een van de meest geslaagde en gezellige middagen die we hier hebben gehouden. Jo Vliegenberg, onze oudste bewoonster van 98 jaar, die verrast werd met een grote bos bloemen, was de hele middag van de partij en heeft volop genoten.”

Hans: “Als extra verrassing werd er nog een quiz en loterij gehouden. De quiz bestond uit 5 vragen over vroeger, zoals onder andere: ‘Hoe heten de twee motten in de jas van Dorus?’ en ‘Noem 2 van de 5 Nederlandse songfestivalwinnaars’. Mede door ondersteuning van bakkerij Morsink, lunchroom Zien, Woonpartners en Steunpunt Rozenhof zelf hadden we hele mooie prijzen beschikbaar. En voor de loterij had Jumbo 2 tassen met boodschappen beschikbaar gesteld. Mooi in deze tijd.”

Dat ook de bewoners het een heel geslaagde middag vonden, was wel te merken aan het gejuich en een lang applaus bij beëindiging van deze feestmiddag. Hans: “Nelly en ik hadden onder andere de organisatie in handen, maar zonder de steun van de overige vrijwilligers op deze middag hadden we dit niet op deze manier kunnen realiseren.”

Afbeelding