Jonne (2e) en Britt (3e)
Jonne (2e) en Britt (3e) HT'35

Wedstrijdseizoen HT’35 gestart met twee podiumplaatsen

Sport

HELMOND Vele sportcompetities zijn kort na de zomervakantie al begonnen. Voor turn(st)ers is er meer voorbereiding nodig en dus is afgelopen weekend het turnseizoen (pas) van start gegaan. De eerste individuele landelijke plaatsingswedstrijden vonden plaats in Weert. Namens HT’35 onze senioren uitkomend in de derde en hoogste eerste divisie.

’s Middags allereerst de turnsters in divisie drie (supplement C). Zij startten op sprong, gevolgd door brug, balk en vloer. Jonne van de Zanden wist een mooie zilveren medaille te behalen. Kort daarachter was er brons voor Britt Coenen. Maisy van Tuijl eindigde op plaats 17. In de avond de beurt aan de senioren divisie 1 (supplement A). Zij begonnen hun meerkamp op vloer. Uiteindelijk was er een 9e plaats voor Fenna Vestjens, Laura Kloor werd 10e en Sara Kloor 11e.


Komend weekend vinden er opnieuw plaatsingswedstrijden plaats, ditmaal in teamverband. In Nijmegen komt het team uitkomend in supplement B in actie.

Clubkampioenschappen

Zaterdag 18 november vinden in ons eigen turncentrum de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Alle turnsters die dit seizoen zijn ingeschreven voor landelijke- en/of regionale wedstrijden zullen strijden om te titel Clubkampioen 2023.

De wedstrijden starten om 9:00 uur. Het programma eindigt rond 18:15 uur. Toegang is gratis, locatie: Turncentrum, Rakthof in Helmond

www.ht35.nl