Ramon Ten Hove
Ramon Ten Hove Helmond Sport

Nieuwe aanwinsten voor Helmond Sport

Sport

Helmond Sport is weer een aantal spelers rijker, de toppers die het team gaan versterken zijn:

Enrik Ostrc:

Helmond Sport heeft de Sloveen Enrik Ostrc binnengehaald, de 21-jarige middenvelder speelt komende twee seizoenen bij de club. 

Ostrc speelde tot 1,5 jaar geleden bij NK Olimpija en speelde daar veertig keer in de hoogste Sloveense divisie. Hij nam deel aan vijf kwalificatiewedstrijden voor de Europa en Conference League. Later werd hij ook verhuurd aan Lommel SK in België, waar hij negen keer speelde. 

Joeri Schroijen:

Helmond Sport heeft Joeri Schroijen aan de selectie toegevoegd, afkomstig van Willem II. De 32-jarige speler uit Weert heeft veel ervaring, met 356 optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Hierin scoorde hij 55 keer en gaf 45 assists, wat vooral komt doordat hij vaak in de aanval speelde.

Ramon Ten Hove:

Helmond Sport heeft in de persoon van Ramón ten Hove een extra keeper aangetrokken, de 25-jarige doelman trainde al geruime tijd mee met de selectie. Hij heeft een contract voor een jaar ondertekend en gaat met rugnummer 23 spelen.

Anthony Van Den Hurk:

Helmond Sport heeft Anthony van den Hurk binnengehaald voor twee jaar. Geboren in Veghel, begon hij bij Blauw Geel ‘38 en stapte op zijn 13e over naar PSV’s jeugd. Zes jaar later keerde hij terug naar FC Den Bosch en debuteerde daar in 2012 in het profvoetbal. Later speelde hij voor FC Eindhoven, De Graafschap en MVV in de eerste divisie, met 76 doelpunten en 14 assists in 188 duels.

Bron: Helmond Sport

Enrik Ostrc
Joeri Schroijen
Anthony Van Den Hurk