Win een auto op Helmondse Golfclub Overbrug

Sport

HELMOND Wie wordt de golfkampioen in Helmond op 24 september 2023? En wie wint er met een hole-in-one een KIA van Van den Nieuwenhuijzen Auto’s uit Helmond? 

Ook dit jaar kunnen álle golfers hun slag slaan op de Helmondse Golfclub Overbrug tijdens het Helmonds Open Golfkampioenschap. De naam zegt het al; deze wedstrijd staat open voor iedereen. Enige voorwaarde is dat de speler een GVB heeft en lid is van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Dus het maakt niet uit welke handicap iemand heeft, welke leeftijd en of iemand wel of niet uit Helmond komt. Slaat de deelnemer een hole-in-one? Dan gaat de gelukkige winnaar met een KIA Picanto naar huis.

Wedstrijd

Helmond Open is een 9-holes wedstrijd die wordt gespeeld in twee categorieën. Golfers met een lage handicap (0-19.9) spelen de spelvorm strokeplay, waarbij het gaat om het minste aantal slagen over de 9 holes van de Helmondse stadsbaan. In de hogere handicap categorie (20-54) wordt een stableford wedstrijd gespeeld, waarbij de score per hole de puntentelling bepaalt. Er wordt gerekend met een maximale handicap van 36. Zo maakt elke golfer, ongeacht handicap en in de verschillende categorieën, kans op een van de vele mooie prijzen die door diverse sponsoren ter beschikking zijn gesteld. 

Prijzen

Er zijn fantastische prijzen te winnen tijdens het Helmonds Open. De overall winnaar -degene die de 9-holes in het minst aantal slagen loopt - wint een Day Membership (geheel verzorgde dag) voor 2 personen op Bernardus Golf in Cromvoirt (inclusief diner in het bijbehorende sterrenrestaurant). Verder zijn er onder meer golfarrangementen te winnen voor The Duke Club in Nistelrode en voor Golfbaan ’t Woold in Asten. Restaurant d’n Dimpel, het restaurant bij de Helmondse Golfclub Overbrug, heeft een aantal dinerarrangementen in de aanbieding. Sla je op deze dag een hole-in-one? Dan ga je dus gewoon met een KIA Picanto naar huis. Deze hole-in-one prijs wordt aangeboden door VDNS Helmond. 

Golfclinic
Voor wie nog niet golft maar wel kennis wil maken met de golfsport, is er op deze dag de mogelijkheid om mee te doen met een golfclinic van Antoine de Blok, de golfpro van de Helmondse Golfclub Overbrug. De clinic duurt ongeveer 2 uur en is inclusief een luxe barbecue. Deelnemers beleven zo op deze dag niet alleen de golfsport, maar ook de gezelligheid van de Helmondse Golfclub Overbrug.

Meer informatie en inschrijven via hgc-overbrug.nl/2023/07/helmonds-open-2023.