Afbeelding
IVN Helmond

Bomenwandeling Oranjebuurt

Natuur

WARANDE Op woensdag 1 november wordt voor het eerst een publiekswandeling georganiseerd langs de mooie bomen in de Oranjebuurt in Helmond.

De Bomenwerkgroep van het IVN Helmond nodigt eenieder uit om vanaf 14.00 uur aanwezig te zijn. Gestart wordt vanaf de parkeerplaats bij de Warande (in het verlengde van de Warandelaan). De wandeling gaat vanaf het Stadspark de Warande onder andere langs bijzondere, markante en monumentale bomen aan de Wesselmanlaan, Emmastraat, Julianalaan, Willemstraat, President Rooseveltlaan, Beatrixlaan, Mauritslaan, Warandelaan. Verwacht wordt dat volop genoten kan worden van de nodige herfstkleuren tijdens de wandeling.

Op 1 november is de Bomenwerkgroep met meerdere leden present om de groep wandelaars tussen de bomen en straten door te gidsen. De route is rollator- en rolstoelvriendelijk. Aanmelden is niet nodig. Je hoeft geen lid te zijn van het IVN, iedereen is van harte welkom en de deelname is gratis.

Deze nieuwe Bomenwandeling is binnenkort ook via een app van het IVN te downloaden, dus kan dan ook via smartphone en zonder gids worden beleefd.

Even op een rijtje:

Bomenwandeling 1 november

Aanvang 14.00 uur

Start: Parkeerplaats Warande

Gratis deelname

Afbeelding
Afbeelding