Jacques Vriens komt zelf vertellen en acteren
Jacques Vriens komt zelf vertellen en acteren Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia

De Kindertemmer: Een vrolijke familievoorstelling door Jacques Vriens en Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia

Kunst en Cultuur

HELMOND Kinderen op jonge leeftijd al kennis laten maken met muziek, natuurlijk met de hoop dat ze het zó leuk vinden, dat ze zelf ook gaan musiceren. Dat is wat Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia voor ogen heeft. Om kinderen en hun ouders die gelegenheid te bieden, is de Helmondse vereniging een samenwerking aangegaan met de bekende kinderboekenschrijver Jacques Vriens. Zijn boek De Kindertemmer staat centraal en wordt muzikaal omlijst door het harmonieorkest. Na afloop van de voorstelling kunnen kinderen in alle hoeken van het gebouw zelf ervaring opdoen als muzikant. En áls ze de juiste code weten te kraken, krijgen ze zelfs toegang tot de geheime deur…

Waar De Kindertemmer over gaat?

Er waren eens twee ouders. Zij kregen de twee allerliefste en schattigste kinderen. Ze waren ontzettend gelukkig, totdat die kinderen toch niet zo heel schattig en lief bleken te zijn. De ouders probeerden van alles, ze verwenden hun kinderen en deden de allerleukste uitstapjes, maar niets hielp. Toen was er nog maar 1 oplossing over: de kindertemmer inschakelen! De rest verklappen we nog niet. Wat we wel verklappen, is dat Jacques Vriens zelf het verhaal komt vertellen en acteren en dat er natuurlijk volop muziek is, gespeeld door de harmonie.

De voorstelling vindt plaats in het verenigingsgebouw van KSH Phileutonia, aan de Kanaaldijk N.W. De zaal wordt omgetoverd tot theater, waar 300 kinderen, ouders, opa’s en oma’s terecht kunnen, verspreid over 2 voorstellingen. 

Wij heten iedereen van harte welkom om deze vrolijke voorstelling te komen bezoeken. 

Vergeet natuurlijk niet je kaartjes á € 3,50 per stuk te bestellen. Dat kan alleen online via: 

www.phileutonia.nl/jeugd/kindertemmer of via de QR-code.

De Kindertemmer

Zondag 29 oktober 2023

2 voorstellingen: 10:30 uur en 14:00 uur

Adres: Kanaaldijk N.W. 27B (parkeren links naast het gebouw

Afbeelding