Afbeelding
Wendy Lodewijk

Voor zowel je dagelijkse boodschappen als voor speciaalzaken kun je hier terecht!

Algemeen

Het Combicentrum aan de Mierloseweg is een bekende winkelstraat, die bezoekers uit heel Helmond trekt, maar ook van ver daarbuiten. Dat is ook niet zo vreemd: je kunt er immers terecht voor zowel je dagelijkse boodschappen van bijvoorbeeld supermarkt, bakker, groenteboer, postkantoor en Geldmaat (bij the Read Shop), maar je kunt er eveneens terecht voor je ‘speciale boodschappen’. Speciaalzaken zoals Henk van Rooij Fietsen, Evers-Vos Tabak, Chocolaterie Leopold, Luc’s Wines en Drinks, Fish ‘n’ Food, Aurora Bloemen, Kaatje Jans en Haircombi vullen dit mooi aan en met ook nog eens een kapper, bouwmarkt, apotheek en café/zaal, is het plaatje al aardig compleet. Maar er zit nog veel meer! Stuk voor stuk zijn het kwalitatieve en onderscheidende winkels.

Het Combicentrum kent géén leegstand en de ondernemers zijn daar trots op. Het zijn allemaal vakmensen, die hart hebben voor hun zaak en zeer betrokken zijn bij hun klanten. De onderlinge verbintenis is zeer hecht, waardoor een échte en stabiele samenwerking is ontstaan. Dat is een stevige basis voor de winkeliersvereniging. En zo’n fijne samenwerking levert ook weer leuke acties op voor de klant, zoals de decemberactie, toen met aankopen € 100,- cash gewonnen kon worden.

Sinds 1975

Het Combicentrum is opgericht in 1975. De naam is afkomstig van een prijsvraag, waarbij klanten een naam konden insturen. ‘Combicentrum’ kwam daarbij als winnaar uit de bus. Het winkelcentrum is mooi compact en je vindt dan ook alle winkels op loopafstand. Diverse zaken bestaan al vele jaren, een mooi voorbeeld is Henk van Rooij die dit jaar zijn 100-jarig bestaan viert. Het is een goedbezochte winkelstraat, er is altijd reuring. Je kunt er gratis parkeren voor de deur, maar daarnaast is er een grote gratis parkeerplaats beschikbaar achter de Jumbo.

Meer informatie is te vinden via de Facebookpagina van het Combicentrum.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding