De familie Van der Meulen van Jumbo aanhangers stelt gratis hun terrein beschikbaar aan de Mierloseweg, voor de bewaakte fietsenstalling.
De familie Van der Meulen van Jumbo aanhangers stelt gratis hun terrein beschikbaar aan de Mierloseweg, voor de bewaakte fietsenstalling. Ad Klaasen

Extra deelnemers welkom. Gratis bewaakte fietsenstallingHelmondse Lichtjes Parade

Algemeen

HELMOND De voorbereiding van de Lichtjesparade door de commissie is in volle gang.
Wil je nog aan de sfeerrijke optocht deelnemen? Van harte welkom, meld je snel aan www.helmondselichtjesparade.nl of mail naar info@helmondselichtjesparade.nl.

Op zaterdagavond 16 maart aanstaande vanaf 19.30 uur trekt een stoet van plm. 30 wagens en groepen door het donkere centrum van de wijk Mierlo-Hout, gemeente Helmond. Een Disney-achtig gevoel zal het opwekken. Zeker de kinderen en ouders gaan hiervan genieten.

Gratis entree en gratis bewaakte fietsenstalling
Mede door de steun van sponsoren (onder andere Wijkmanagement Helmond, onderdeel van Ondernemersfonds Helmond en Gemeente Helmond) kan iedereen dit evenement gratis bezoeken. Voor de kinderen zijn er extra verrassingen en een mooie lichtstaaf om nog meer sfeer te brengen. De familie Van der Meulen van Jumbo aanhangers stelt gratis hun terrein beschikbaar aan de Mierloseweg, voor de bewaakte fietsenstalling. Dank daarvoor.

Graag tot ziens op 15 maart (in de feesttent Mierlo-Hout zingt Hazes www.helmondticket.nl) en 16 maart aanstaande, 19.30 uur, centrum Mierlo-Hout, van harte welkom. Meer info www.helmondselichtjesparade.nl.