Afbeelding
Brigit Strijbos

Always Forever, het wedding event in de regio

Algemeen

AARLE-RIXTEL Kom kijken, proeven en inspiratie opdoen bij de leukste trouwbeurs in de regio: Always Forever op zondag 10 maart. De locatie is De Couwenbergh in Aarle-Rixtel.
Een mix van de leukste bedrijven uit de trouwsector staan klaar en geven vrijblijvend informatie aan toekomstige bruidsparen.

Always Forever wedding events is de specialist in het organiseren van trouwbeurzen. Van fotografie, visagie en decoratie tot de DJ of band, de juwelier én die onvergetelijke huwelijksreis, dit event presenteert een mix van alles wat er komt kijken op het gebied van trouwen op één locatie. De leukste bedrijven uit de trouwsector zijn verzameld en elke discipline heeft maximaal 2 professionals om het overzichtelijk te houden. Daarnaast is er een doorlopende modeshow met de nieuwste trends op het gebied van bruidsmode. 

Jullie mooiste dag

De aanloopperiode naar een bruiloft is een feest. Always Forever hecht er veel waarde aan dat dit ook uitgestraald wordt op de trouwbeurzen die ze organiseren op een sfeervolle locatie. Enthousiaste ondernemers met passie voor hun vak staan de bezoekers graag te woord. 

Goodiebag

Elke bezoeker ontvangt na afloop een goed gevulde goodiebag met leuke producten. Het Always Forever wedding event vindt plaats op zondag 10 maart van 11.00 tot 16.00 uur bij De Couwenbergh. Toegang is gratis. 

Kijk voor meer informatie op www.alwaysforever.nu en op Facebook, Instagram of Pinterest.