Afbeelding
Keiebijters

Udo Holtappels benoemd tot Erekei

Algemeen

HELMOND Tijdens de Keiologische Hogeskool van vrijdag 9 februari 2024 hebben de Keiebijters een hooggeleerde Erekei benoemd. D’n Uuper van de Akademia Keioologika, Udo Holtappels, is opgenomen in het college van Erekeien.

Udo Holtappels is een echte ambassadeur van Helmond. Hij studeerde Nederlandse Taalkunde in Nijmegen. Hij was docent Nederlands als 2e taal, recensent cabaret, muziek en toneel. Verder speelt hij piano en orgel in tributebands en schrijft hij muziek en tekst bij Stichting De Helmondse Musical. Met gezelschap Schone Schijn gooide hij in 1993 hoge ogen op het Leidsch Cabaret Festival.

Mede dankzij de creatieve inbreng van deze Chief Storytelling Officer van communicatieadviesbureau Groep5700, staan de Oudejaarsconference, de Stardusters, Chat, het Ondernemerscafé en het promotiefilmpje over Helmond met een glimlach in ieders geheugen gegrift. Als medebedenker van de slogan: ‘Helmond, een glimlach in Brabant’ bewijst hij dat het promoten van onze mooie stad bij hem in het bloed zit.

De Keiebijters zijn er trots op om Udo Holtappels in het college van Erekeien te hebben mogen opnemen.

Kijk voor meer informatie op www.keiebijters.nl.

Afbeelding
Afbeelding