Afbeelding
Andy van Hees

Kei-Oranjebal op carnavalszaterdag in De Traverse

Algemeen

HELMOND Op carnavalszaterdag 10 februari organiseren de Keiebijters en C.V. Oranjebuurt de vijfde editie van het Kei-Oranjebal in De Traverse in Helmond. Vanaf 20.00 uur vindt het feest plaats in drie verschillende zalen met ieder eigen entertainment en gethematiseerde aankleding. Ook dit jaar is er weer een thema gekoppeld aan het bal, namelijk ‘Kei-Neon’. De best verklede gasten vallen in de prijzen.

Let’s Glow Crazy

Let’s Glow Crazy is in de grote zaal waar op het hoofdpodium diverse bands en artiesten optreden. Het bekende duo Partyfriex treedt op met onder andere hun hitsingle ‘Ik moet zuipen’, een 90’s medley en de Turbonaise. Papa Lauda gaat het après-ski-gevoel naar Traverse brengen. Met zijn motto ‘Gas erop!’ brengt hij een schaamteloze, lekker foute gezelligheid met een hoog meeschreeuwgehalte. Cult superheld Def Rhymz zal met zijn jaren 90-megahits als ‘Doekoe’, De Bom’ en ‘Schudden’ de zaal ongetwijfeld laten schudden op zijn grondvesten. Uiteraard komt Helmondse Held Benny Cool ook langs om er een groot feest van te maken en zullen De Knallers met hun carnavalskrakers ‘Eentje Te Veel’ en ‘Vier Dagen’ de sfeer naar grote hoogten brengen. Dansado & De Feestmeester sluiten het feest af met een daverende show vol confetti en de lekkerste muziek.

Glow with the Flow

Het restaurant in De Traverse, Beer & Beefs, wordt omgebouwd tot Glow with the Flow. De Helmondse feestband De Heeren Van spelen live muziek; met een groot gevoel voor sfeer, show en topentertainment weten ze ieders hart te stelen. Tijdens hun pauzes zullen diverse blaaskapellen het podium overnemen en er tussendoor voor zorgen dat de opgebouwde feeststemming wordt vastgehouden.

Neon Karaoke Bar

De kleine zaal boven wordt omgeturnd tot The Neon Karaoke Bar. Deze naam verraadt het al, want hier kan iedereen schitteren en is plezier gegarandeerd.

Tickets à € 17,50 zijn verkrijgbaar via www.kei-oranjebal.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding