Ook vorig jaar was het Glazen Huis een ongekend succes
Ook vorig jaar was het Glazen Huis een ongekend succes Dave van hout

Vijf dagen lang alles voor het goede doel

Algemeen

HELMOND Zondag 17 december om 12 uur zal het eerste driekoppige dj-team opgesloten worden in het Glazen Huis in het atrium van het Carolus Borromeus College aan de Markesingel in Helmond. Vijf dagen lang zal iedere dag een ander team 24 uur non-stop radio gaan maken. De uitzendingen zijn te volgen via een livestream op de Carolus-site en via ditishelmond.nl.

Naast 120 uur aan radio-uitzending zullen er die week tal van activiteiten georganiseerd worden om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. De goede doelen die dit jaar ondersteund worden door deze geweldige actie zijn: Kika, Spieren voor Spieren, Smile per Mile en voorleesbus Blikkie.

Niet alleen leerlingen en personeel zijn welkom. In de week voor kerst is iedereen welkom om deel te nemen aan de verschillende activiteiten of live te komen kijken en luisteren en mee te genieten van die speciale sfeer, onder het genot van een hapje en een drankje. Alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen.

Wat dacht u van een pubquiz, een spelletjesavond, een Hellemondse kienavond, een silent disco of een fancy fair voor alle jongere kinderen. Voor iedereen is er die week wel wat te doen op het Carolus! Vraag een plaatje aan, doe mee met een van die geweldige activiteiten, kom sfeer proeven of doneer gewoon een mooi bedrag. Ga naar de site en kijk waar jij allemaal aan mee kunt doen. We zien jou op het Carolus!

www.carolus.nl/glazenhuis

Afbeelding
Afbeelding