Afbeelding

Rivez uit Helmond: Al meer dan 25 jaar toonaangevend in verzekeringen, financieel advies en risicomanagement

Algemeen

HELMOND In een tijd waarin de financiële wereld zich snel ontwikkelt, biedt het Helmondse Rivez een geweldige omgeving voor professionals die hun carrière verder willen vormen, willen groeien en die willen bijdragen aan de ontwikkeling van ons dynamische bedrijf. Met veel ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werkomstandigheden en een cultuur waarbij persoonlijke groei voorop staat, is Rivez een uitdagende plek voor ambitieuze individuen die willen excelleren in hun vakgebied. Stap aan boord bij ons en bereid je voor op een mooi avontuur!

Een dynamisch bedrijf vol kansen
Sinds de fusie met Zuiderhuis uit Weert in 2022, bestaat de Rivez-Zuiderhuis groep inmiddels uit een indrukwekkend team van 170 medewerkers met kantoren in Zuidoost-Brabant, Gelderland en Noord- en Midden-Limburg. 

Dagelijks helpen wij particulieren én bedrijven met verzekerings- en financieringsoplossingen, die voor veel mensen ver van hun bed, maar tevens onmisbaar zijn. Wij vinden preventie en afdekken van risico’s dan ook niet saai, maar juist heel wezenlijk ter voorkoming van verrassingen die grote financiële impact op de levens van mensen kunnen hebben. Onze specialisten zijn dan ook enorm waardevol wanneer zij onze klanten adviseren en ontzorgen. 

Ontwikkelingsmogelijkheden voor iedereen
Wij bieden niet alleen een plek om te werken, maar ook een plek om te groeien. Er zijn talloze mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te vergroten. Er is voldoende ruimte voor creativiteit en initiatief. Wij moedigen je aan om mee te denken in verbeterprocessen en nieuwe ideeën aan te dragen. Dit stimuleert niet alleen de groei van ons bedrijf, maar ook jouw individuele ontwikkeling. Of je nu een jong talent bent of een ervaren expert, er zijn er volop kansen!

Een goede balans tussen werk en privé
Wij vinden het belangrijk dat jij als medewerker een gezonde balans tussen werk en privéleven kan behouden, wat essentieel is voor een productieve en bevredigende carrière. Goede arbeidsvoorwaarden, talloze opleidingsmogelijkheden, flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zijn daarom vanzelfsprekend. 

Dagelijks leren wij van elkaar
De samenstelling van ons team is een mooie combinatie tussen mensen die aan het begin van hun carrière staan en meer ervaren medewerkers. Deze verschillen bieden een schat aan mogelijkheden om van elkaar te leren. Jongere medewerkers brengen frisse perspectieven en innovatieve ideeën, terwijl oudere medewerkers waardevolle ervaring en diepgewortelde kennis hebben. Het samenkomen van deze verschillende generaties bevordert een omgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Alles behalve statisch: vooruitgang is onze drijfveer
Rivez is allesbehalve statisch. In een dynamische omgeving waar veel gebeurt, blijven wij onszelf continu vernieuwen. Innovatie en digitalisering spelen hierbij een belangrijke rol. Wij omarmen technologieën zoals Business Intelligence (BI) en Artificial Intelligence (AI) om processen te optimaliseren en betere diensten te leveren aan klanten, waarbij wij altijd oog blijven houden voor de persoonlijke band met onze relaties. Verder blijven wij bouwen aan onze marktpositie door middel van strategische overnames, samenwerkingen en organische groei. Dit biedt niet alleen meer kansen voor ons als bedrijf, maar ook voor onze medewerkers zodat zij kunnen groeien en nieuwe uitdagingen kunnen aangaan. 

Lijkt het jou iets om eens nader kennis te maken met onze organisatie?
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor diverse functies binnen onze organisatie. Neem eens een kijkje op www.rivez.nl met informatie over ons bedrijf en de actuele vacatures. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook. Deze kan je richten aan Linda Knippen, HR Manager, via hr@rivez-zuiderhuis.nl. Wellicht tot binnenkort!

Kijk hier voor onze actuele vacatures.