Afbeelding
Kindcentrum Rijpelberg

E-waste race

Algemeen

RIJPELBERG Vanaf 11 september neemt groep 6 van Kindcentrum Rijpelberg, Locatie De Rakt deel aan de spannende E-waste race. Deze opwindende competitie zal deze leerlingen de kans geven om op een leuke en educatieve manier bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Wat is de E-waste race, vraagt u zich misschien af? Nou, het is een initiatief dat het verzamelen van elektronisch afval, ofwel E-waste, aanmoedigt. Onze leerlingen zullen de komende 4 weken actief op zoek gaan naar oude elektronische apparaten, zoals oude telefoons, tablets, en andere elektronische gadgets, die niet meer worden gebruikt in uw huishouden. Deze apparaten kunnen vaak op een veilige en milieuvriendelijke manier worden gerecycled, maar belanden helaas vaak in de vuilnisbak.

De E-waste race is niet alleen een geweldige kans om bewustwording te creëren over het belang van recycling, maar het is ook een kans voor onze leerlingen om te leren over het milieu, duurzaamheid en het effect van elektronisch afval op onze planeet.

We willen u vragen om onze leerlingen te ondersteunen bij dit geweldige initiatief. Als u oude elektronische apparaten heeft die niet meer worden gebruikt, moedigen we u aan om deze aan te melden op de website www.ewasterace.nl, zodat de kinderen van groep 6 deze op een afgesproken tijdstip bij u kunnen komen ophalen.

Samen kunnen we bijdragen aan het succes van de E-waste race en kunnen we een positief verschil maken voor het milieu en een waardevolle les leren over verantwoordelijkheid en zorg voor onze planeet.

Laten we samen streven naar een schonere en groenere toekomst!

Met vriendelijke groet,

Groep 6
Kindcentrum Rijpelberg
Locatie de Rakt

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding