Afbeelding
RegioBank

De lokale ondernemer

Algemeen

De waardering voor lokale ondernemers zoals de kapper, boekenwinkel en groenteboer in Nederland is enorm. 75% van de Nederlanders koopt meerdere keren per maand bij een lokale ondernemer in hun woonplaats. Dit blijkt uit ons onderzoek onder meer dan 1.500 Nederlanders. Jammer genoeg daalt het aantal fysieke winkels in Nederland (Bron: CBS). Meer dan de helft van de ondervraagden (55%) koopt dan ook bij de lokale onderneming uit hun woonplaats om ervoor te zorgen dat deze kan blijven bestaan. De groenteboer wordt het meest gemist. 

Lokale ondernemers uit Mierlo(-Hout) en Helmond kunnen wel wat steun en hulp gebruiken. Koop lokaal! ?

De buurtzame bank

RegioBank is al ruim 100 jaar een vertrouwd gezicht in de buurt. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank en zelf óók lokale ondernemer. We zijn actief betrokken bij de buurt, kennen onze klanten én de lokale markt. RegioBank zet zich actief in voor de buurt en voor lokale ondernemers. Want zij zorgen voor een levendige buurt, die groeit en bloeit. Bij ons regelt u uw bankzaken digitaal, of loopt u gewoon even binnen. En u heeft een vast aanspreekpunt voor uw financiële zaken. Wel zo fijn.

Alles onder één dak

Wij helpen u als lokale ondernemer graag vooruit. Zo kunt u bij RegioBank terecht voor uw zakelijke betaalrekening en uw zakelijke spaarrekening. Wilt u aanvullend pensioen opbouwen of droomt u van een eigen bedrijfspand? Wij denken graag met u mee.

Overstappen? Heel gemakkelijk

Bankiert u nu nog bij een andere bank, maar regelt u uw bankzaken liever lokaal? Stap dan over naar RegioBank. Het kan heel eenvoudig met de Overstapservice.

• U regelt dit zelf online.

• Hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

• U kunt zelf uw pincode kiezen bij uw nieuwe betaalpas.

Zakelijk advies dichtbij 

Interesse in een oriëntatiegesprek? Bel ons voor een afspraak op 0492 – 661 712 of loop gewoon even binnen aan de Marktstraat 18 in Mierlo. U leest meer over onze dienstverlening op regiobank.nl/zakelijk. U bent van harte welkom, graag tot snel.