Afbeelding

In beweging tegen kanker 29-30 juni: Beweeg mee met ons

zaterdag 29 juni 2024 14:00 tot zondag 30 juni 16:00

HELMOND In Beweging Tegen Kanker is een evenement waar beweging, verbinding en saamhorigheid centraal staan. In het weekend van 29-30 juni 2024 gaan wij weer rondom het historisch Kasteel van Helmond samen bewegen tegen kanker. Maar liefst 26 uur gaan verschillende teams in estafettevorm wandelen. Zaterdag starten wij om 14.00 uur en we gaan tot zondag 16.00 uur samen bewegen.

Meer dan 15 teams hebben zich al ingeschreven, zij verdienen uw steun, ga naar www.inbewegingtegenkanker.com/Teams en sponsor de lopers. Ook Weekkrant De Loop Helmond heeft zich evenals vorige keer weer ingeschreven, het is te belangrijk: www.inbewegingtegenkanker.com/Team/?id=54. Blijf niet aan de zijlijn staan, maar doe mee? Meld je ook aan bij een team, van harte welkom!