Wijkbraderie Helmond-Noord

zondag 2 juni 2024 11:00 tot 17:00

HELMOND-NOORD Op zondag 2 juni organiseren de wijkraad Helmond-Noord, LEVgroep Helmond-Noord en jongerenwerk Helmond een gezellige wijkbraderie. Zoals vorig jaar wordt deze gehouden rondom wijkcentrum De Boerderij. Het wordt weer een mooie markt met kramen, (kinder)activiteiten en ruimte voor (lokale) ondernemers en organisaties. Bij de Boerderij is er een gezellig terras en een podium met veel entertainment. De braderie is geopend van 11 uur tot 17 uur en om 12 uur start de muziek. 

Tevens is deze braderie de start van de festiviteiten rondom het 50-jarig bestaan van wijkcentrum De Boerderij. Ben je ooit betrokken geweest bij De Boerderij als vrijwilliger, heb je nog oude foto’s van activiteiten of andere leuke wetenswaardigheden, dan horen wij graag van je! Bel dan met Harald Vincent, 06 – 41 05 40 88, of mail naar harald.vincent@levgroep.nl.