Francine
Francine De Fonkel

Kleur bekennen: Drie kunstenaressen in Helmond

donderdag 16 mei 2024 20:00

HELMOND-OOST Francine, Marij, en Suzanne laten wekelijks hun creatieve vonken overspringen op het doek waar ze zich laten inspireren door de lessen bij Atelier Inges (gevestigd in het Kunstkwartier in Helmond). Voor hen is elk schilderij een nieuwe uitdaging die ze vol enthousiasme aangaan, omringd door een sfeer van ontspanning en gezelligheid. De rode draad die door hun werken loopt, is het levendige kleurgebruik waarmee ze alle drie hun eigen stempel drukken. Ze bekennen alle drie op hun eigen wijze kleur.

De expositie opent op donderdag 16 mei 2024 om 20.00 uur in Wijkhuis De Fonkel, Prins Karelstraat 123. Wees welkom en ontmoet de kleurrijke werken van Francine, Marij & Suzanne. Tot 3 juli 2024 kun je de expositie gaan bewonderen. Voor meer openingstijden, check www.defonkel.nl.