Afbeelding

Uitnodiging gezamenlijke wijkbijeenkomst in Mierlo-Hout

donderdag 4 april 2024 20:00

MIERLO-HOUT De Wijkraad Mierlo-Hout, Stichting Wijkhuis De Geseldonk en Stichting Mierlo-Hout in Actie willen graag iedereen uitnodigen die Mierlo-Hout een warm hart toedraagt voor de gezamenlijke wijkbijeenkomst in Wijkhuis De Geseldonk op donderdag 4 april om 20.00 uur.

Iedereen is welkom om te horen wat de wijkraad in Mierlo-Hout doet. Wil je weten wat er allemaal in de Geseldonk gebeurt? Of wil je nu wel eens weten wat Mierlo-Hout in Actie voor jouw organisatie kan betekenen, kom dan naar deze bijeenkomst. 

Tijdens deze bijeenkomst wordt gesproken over het wel en wee bij de stichtingen Wijkhuis de Geseldonk en Stichting Mierlo-Hout in Actie. Over de bijdrage aan buurtverenigingen en het gouden jubileum van De Geseldonk.

Joost Lobée, directeur van woningstichting Compaen, verzorgt een presentatie over de nieuwe plannen betreffende zorgcentrum Alphonsus. Noor en Florian verzorgen een presentatie over de ‘Wijkvisie’ van Compaen. 

Ook is er informatie over de uitreiking van de MierloHoutenaar en over de commissies Verkeer, Flora en Fauna, Wijkaankleding, Heemkunderoutes, Aed-netwerk, Jeugd en jongeren.

Ook is er aandacht voor de Gezondheidsbeurs die op zondag 29 september wordt georganiseerd. 

Kansrijk Mierlo-Hout is ook een onderwerp dat ter sprake komt. Het wijk(be)raad komt aan bod. De inbreng van de inwoners van Mierlo-Hout is heel belangrijk, dus weet dat je allemaal van harte welkom bent. 

Ben je tevreden over de gang van zaken in Mierlo-Hout of ben je misschien over zaken ontevreden? Heb je tips of wil je zelf bijdragen aan een fijne woonomgeving? Dit is de gelegenheid om je aan te sluiten en je mening te geven. De inbreng vanuit allerlei organisaties binnen de wijk en van de individuele bewoners is welkom. 

De bijeenkomst wordt omstreeks 22.00 uur afgesloten met een drankje.