Afbeelding
IVN Helmond

Seniorenwandeling Automotive Campus en omgeving

woensdag 24 april 2024 10:00

MIERLO-HOUT Met als vertrekpunt de parkeerplaats bij de begraafplaats aan de Hortsedijk, organiseert het IVN-Helmond op woensdag 24 april een Seniorenwandeling Natuur en Cultuur voor iedereen die tijd en zin heeft. Je hoeft geen lid te zijn van het IVN om deel te nemen en er is ook geen leeftijdsgrens.

Onder leiding van een gids gaat de groep op weg. Niet alleen om de economisch bruisende campus te verkennen, maar vooral ook op zoek te gaan naar het lentegroen, de natuur en cultuur in de directe omgeving; een gebied om eens met andere ogen te bekijken.

Het vertreksein wordt om 10.00 uur gegeven en de verwachting is dat eenieder uiterlijk 12.00 uur wel weer terug is op het beginpunt. De route: start zij-ingang kerkhof Hortsedijk, via de Steenovenweg richting de Campus naar oversteek N270, na oversteek rechts het Coovelsbos in (afhankelijk van wel/niet drassig terrein), oversteek N270 naar de Veedrift, via de campus naar de Venstraat, Leemkuilenweg, Vogelenzang, oversteek naar Vlamovenweg, langs de Schootenseloop, oversteek Hortsedijk, langs de Goorloop en achterom weer naar de ingang van het kerkhof.

Deelname is gratis. Met weersomstandigheden wordt rekening gehouden; bij twijfel of de wandeling doorgaat, bel 06 – 20 09 15 34.

In het kort
Wandeling omgeving Automotive Campus op woensdag 24 april
Start om 10.00 uur, einde circa 12.00 uur
Startpunt: parkeerplaats zij-ingang begraafplaats Hortsedijk