Reza (5)
Reza (5) Peter Meulendijks

Rob Scheepers en Björn van der Doelen zetten zich in voor zieke Reza (5)

dinsdag 23 april 2024 20:00

EINDHOVEN/HELMOND Een groep eerstejaarsstudenten van het SintLucas college presenteren op dinsdag 23 april een benefietvoorstelling ‘Een Brabants Onderonsje’ met niemand minder dan cabaretier Rob Scheepers en oud-PSV’er (inmiddels singer-songwriter) Björn van der Doelen. Zij treden kosteloos op, zodat de opbrengst van deze avond geheel ten goede komt aan Reza, een vrolijk 5-jarig Helmonds jongetje met de ongeneeslijke en progressieve spierziekte Duchenne. Door deze ziekte breken al zijn spieren af en is zijn levensverwachting beperkt. Reza’s ouders moeten op korte termijn hun woning verbouwen, zodat Reza beneden kan slapen, douchen en spelen. In de nabije toekomst is ook nog een rolstoelbus nodig. Alle hulp om dit te realiseren is meer dan welkom!

De benefietavond start om 20.00 uur en vindt plaats in het Atrium van het SintLucas, Torenallee 75 in Eindhoven. Toegangskaarten kosten 15 euro en zijn te verkrijgen via: www.voorreza.nl/kaartverkoop.