Lezing over historie van ’t Haagje

zondag 21 april 2024 14:30 tot 16:00


Wijkhuis Westwijzer viert haar 10-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan organiseren de Volksuniversiteit en de Westwijzer een gratis voorstelling waarin Jos Leenen op vrolijke wijze de geschiedenis van ’t Haagje in beeld brengt. Volksuniversiteit Helmond, die met veel plezier gebruik mag maken van de faciliteiten en service van het wijkhuis, biedt deze gezellige middag aan speciaal voor de wijkbewoners, medegebruikers van het wijkhuis, cursisten van de Volksuniversiteit, maar ook voor andere geïnteresseerden.

De voorstelling is gratis en vindt plaats op zondag 21 april in wijkhuis Westwijzer Cortenbachstraat 70 te Helmond, van 14.30 uur tot 16.00 uur. Graag inschrijven via de site van de VUH (vuhelmond.nl). Aanmelden kan ook in de Westwijzer.