Afbeelding
The Mellowtones XL

The Mellowtones XL bij Jazzcafé Mierlo

woensdag 6 maart 2024 20:00

MIERLO Een warme mezzosopraan, een lopende en swingende bas en een gevoelige gitaar op een bedje van sla, wat wil een mens nog meer? Voilà: The Mellowtones! Ze zijn op 6 maart te bewonderen bij Jazzcafé Mierlo.

The Mellowtones is een jazztrio uit de regio Eindhoven. Ze spelen voor de fun. In het repertoire veel jazz, maar ook andere stijlen. Als het maar lekker easy en mellow is. De vaste bezetting bestaat uit Birgit van de Vrande (zang), Rob Coers (gitaar) en Norbert Breugelmans (contrabas). Voor optredens worden regelmatig ‘toffe gasten’ uitgenodigd: bevriende muzikanten waar ze graag mee samenspelen. De gasten in Mierlo zijn John Valk (piano), Jan van Eggermond (sax) en Manfred Dikkers (drums). Zie hier: The Mellowtones XL! 

Het belooft een heerlijke avond te worden met vocale jazzstandards, covers geïnspireerd op muzikanten zoals Dianne Reeves, Fay Claassen, Sophie Milman en Diana Krall.

Waar en wanneer

6 maart, 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Locatie: Cultuurcentrum ’t Patronaat, Heer van Scherpenzeelweg 14 in Mierlo

Tickets zijn verkrijgbaar via www.patronaatmierlo.nl.