Afbeelding
Albert van de Meerakker/Fotoclub Brandevoort

Fotoclub Brandevoort al 20 jaar actief

zaterdag 16 maart 2024 13:00 tot 17:00

BRANDEVOORT Dit jaar is het 20 jaar geleden dat enkele fotografen in de wijk Brandevoort hun krachten bundelden en een fotoclub startten. Destijds in een wijk in opbouw. Na al die jaren is de fotoclub nog steeds een bloeiende vereniging met gemiddeld 45 leden, die met veel passie samen hun hobby beoefenen. Fotograferen verbindt de leden van de club. Maar ook de gezelligheid tijdens gezamenlijke fieldtrips naar natuurgebieden, steden of tijdens de clubavonden in het wijkgebouw speelt een belangrijke rol. 

Ook in 2024 organiseert de fotoclub weer een mooie tentoonstelling in het Brandpunt. In het weekend van 16 en 17 maart kunnen liefhebbers van fotografie weer terecht in het wijkgebouw van Brandevoort, waar meer dan 100 foto’s tentoon worden gesteld. Deze foto’s zijn door 25 leden van de fotoclub in het afgelopen jaar gemaakt.

De openingstijden van de tentoonstelling zijn zaterdag 16 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur en zondag 17 maart van 11.00 uur tot 16.00 uur. De entree is gratis.