Afbeelding

Huisartsen geven informatieavond

dinsdag 12 maart 2024 19:30

MIERLO-HOUT Huisartsen in Mierlo-Hout geven op dinsdag 12 maart 19.30 uur tot 20.30 uur in Wijkhuis de Geseldonk, Cederhoutstraat 44, een informatieavond over het wel en wee in de huisartsenpraktijk. De toegang is gratis, de koffie en thee ook. Wel vragen wij u om even aan te melden via info@kansrijkmierlohout.nl.

Tussen Kansrijk Mierlo-Hout en het Huisartsen Medisch Centrum Mierlo-Hout is al enige tijd een vruchtbare samenwerking over gezondheid, gezond leven, gezond eten en gezond(er) ouder worden. Samen verzorgen zij informatieavonden waar erg veel belangstelling voor is. Tijdens de informatieavond op dinsdag 12 maart wordt alles verteld over het wel en wee in de huisartsenpraktijk en wellicht komen er nog meer (gezondheids)onderwerpen aan bod. 

Natuurlijk is er tijd om vragen te stellen. Iedereen is welkom.