Afbeelding

Dickensnight 2023

zondag 17 december 2023 14:00 tot 20:00

Traditioneel het lichtpuntje voor Brandevoort in de donkere winterdagen: Dickensnight. Dit jaar staat het gepland op zondag 17 december van 14.00 – 20.00 uur. Wij als organisatie zijn superenthousiast en het gaat weer prachtig worden. Zowel voor de liefhebbers van koren, als voor de liefhebbers van prachtige kerst-huisvlijt en uiteraard voor de kinderen is er weer iets te vinden. 

Deze editie dagen we elke bezoeker uit door verkleed te komen. Verkleed in de Victoriaanse stijl, geheel volgens de Charles Dickensstijl-traditie. Het zou toch heel mooi zijn als veel mensen op deze manier genieten van het Dickensnight-evenement. Dat zou het ook nog sfeervoller maken en ook zeker veel mooier. Dress to Impress, dat is het thema van dit jaar. 

Op onze website www.dickensnight.nl kunt u informatie over het evenement terugvinden. Zodra het programma voor 2023 bekend is, is het schema van optredens en acts op de site terug te vinden. Kunt u niet wachten, dan kunt u op onze site nog het programma van 2022 zien om een indruk te krijgen wat er te beleven valt. 

We zien u graag op 17 december op de markt. En vergeet niet: Dress to Impress!