Afbeelding

Uitdeeldag Stichting Lief

donderdag 23 november 2023 11:00 tot 19:00

Sinterklaas en de Kerstman nodigen de (groot)ouders/verzorgers van Helmond uit om per kind een aantal gratis cadeautjes uit te zoeken in het ‘Winkeltje van Lief’ zoals speelgoed, spelletjes, puzzels, boeken, dvd’s en schoencadeautjes.


Inzameling
Basisscholen van de Helmondse wijk Brandevoort en Mierlo-Hout hebben de afgelopen weken thuis speelgoed ingezameld. Voorwaarde was wel dat het compleet en schoon is, zodat alle kinderen in Helmond er blij van worden. Stichting Lief (Calsstraat 2, Mierlo-Hout) heeft alles nagekeken en in het winkeltje van Lief gezet.

Uitdeeldag 23 november!
Op donderdag 23 november: 11.00 - 19.00 uur is het winkeltje van Lief speciaal geopend voor (groot)ouders, dus neem geen kinderen mee, het blijft een verrassing! Wilt u ook gratis cadeautjes kiezen voor de (klein)kinderen? Maak een winkelafspraak via: info@stichtinglief.nl dan zijn er zeker genoeg cadeautjes om uit te kiezen! Er zijn op deze speciale openingstijden ook persoonlijke shoppers aanwezig die kunnen helpen bij de cadeaukeuze voor jongens/meisjes van verschillende leeftijden.